Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

ROMA BEACH RESORT & SPA

ROMA BEACH RESORT & SPA 5* - GUNDOGDU - SIDE
Položaj: Roma Beach Resort & Spa hotel se nalazi u regiji Gundogdu. Udaljen je cca. 12 km od Sidea i cca. 60 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj: Hotel ima ukupno 243 smeštajne jedinice:
Standardne sobe (26 m², max 2+1 osoba, u nekim sobama se nalazi krevet na sprat pa je u njima moguće smestiti max 2+2 osobe);
Economy sobe (26 m², max 2 osobe, spavaća soba, kupatilo, nemaju balkon);
Family sobe (52 m², 2 odvojene sobe, kupatilo, max 4 osobe, sve imaju pogled na kopno).
Svaka soba ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, mini bar (bezalkoholna pića i voda se dopunjuju svaki dan), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu (osim economy soba), Wi Fi konekciju (uz doplatu).

Usluga: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, jutarnja i popodnevna užina, kasni noćni bufe, domaća i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h - 24:00h, A’la Carte restorani (jednom u toku boravka, uz rezervaciju unapred), sladoled u baru pored bazena u odredjenim terminima, pića u baru na plaži do 18:00h. AI koncept ne uključuje: premium i specijalna uvozna pića, specijalna vina, flaširana i pića u limenci, sobnu uslugu, sveže voćne sokove, pića u disko klubu.

Sadržaj: Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, A’la Carte restorani (italijanski, meksički i turski), barovi u okviru hotelskog kompleksa. Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja, čuvanje dece, telefon, fax, internet, šoping centar, frizer, rent-a-car, Wi Fi u sobama. Besplatan Wi Fi u lobiju.

Plaža: Hotelska peščana plaža sa ležaljkama i suncobranima koji se ne naplaćuju (peškiri uz doplatu).

Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni programi tokom dana, večernji šou programi, mini klub za decu od 4 do 12 godina. Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, bilijar, kuglanje, masaža, SPA centar.

{gallery}mihailo/romabeachresortspa{/gallery}

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014