Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

ASKA COSTA HOLIDAY CLUB

ASKA COSTA HOLIDAY CLUB HV1

Položaj: Aska Costa Holiday Club se nalazi u regiji Kizilot. Udaljen je cca. 20 km od Manavgata, cca. 40 km od centra Alanje, i cca. 90 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj: Hotel ima ukupno 260 smeštajnih jedinica.
129 standardnih soba (18 m², max 2+1 osoba).
94 family soba (30 m², 2 spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max 5 osoba).
36 trokrevetne sobe (22 m², 1 spavaća soba, kupatilo, max 3+1 osoba).
1 soba za osobe sa posebnim potrebama.
Sve sobe su sa pivatnim kupatilom sa tušem, fenom, klimom, direktnim telefonom, sefom ( uz doplatu ), mini barom, SATTV i balkonom. Sve sobe su sa pogledom na vrt i okolinu.

Usluga: All inclusive (sve uključeno) od 10:00-24:00h na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, jutarnja, poslepodnevna i večernja užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, A’la Carte restoran sa rezervacijom unapred. AI koncept ne uključuje: uvozna i flaširana pića, sveže voćne sokove, nargilu, tursku kafu, sobnu uslugu, sva pića u Disco klubu, sva pića u periodu od 24:00-10:h uz doplatu.

Sadržaj: Glavni restoran Papaya na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), A’la Carte restoran Bella Snack (mediteranska i turska kuhinja) uz rezervaciju unapred, barovi u okviru hotelskog kompleksa. Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, telefon, fax, internet, kompjuterske igre, prodavnice, rent-a-car.

Plaža: Hotelska privatna plaža je peščana. Do plaže se stiže tunelom ispod puta. Ležaljke , suncobrani i peškiri se ne naplaćuju.

Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu , mini akva park, fitnes, tursko kupatilo, sauna, tereni za košarku , odbojku i tenis, odbojka na plaži, zabavni program tokom dana, večernji program, mini klub za decu. Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, bilijar, salon lepote, SPA centar, osvetljenje teniskih terena.

www.askahotels.com

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014