Meli Hotel apartmani

Meli hotel apartmani nalaze se u blizini centra mesta Kalitea, udaljen od plaže oko 200 metara. Hotel ima recepciju, lobi bar, wi-fi internet kao i prelepo dvorište sa velikim i dečijim bazenom. Vila poseduje trokrevetni sa pomoćnim ležajem i petokrevetne apartmane.

Apartmani tipa 1/3+1, u spavaćoj sobi ima francuski ležaj, a u dnevnoj sobi je kanabe na razvlačenje sa malim trpezarijskim stolom. Apartmani tipa 1/5, u spavaćoj sobi ima francuski ležaj i jedan običan ležaj, a u dnevnoj sobi je kanabe na razvlačenje sa malim trpezarijskim stolom.

Svaki apartman poseduje TV, klima uređaj (uračunat u cenu), kupatilo i terasu.

Hotel Meli predstavlja idealan smeštaj za pravi odmor u ovom mondenskom letovalištu 2015. godine

Download cenovnika:    Kalitea - apartmanski smeštaj

{gallery}vivanovo/melihotel{/gallery}

LETOVANJE 2015 SICILIJA Tel:  +381 (11) 78 52 800
Fax: +381 (11) 78 52 803

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

www.vivatravel.rs

HALKIDIKI – bujna vegetacija, prelepe plaže, kristalno čisto more i prijatna klima čine poluostrvo Halkidiki jednim od najatraktivnijih i najpoznatijih turističkih destinacija u Grčkoj. Nalazi se u severnom delu Grčke, u blizini Soluna. Sastoji se od tri „prsta“ – Kasandra, Sitonija i Atos. Preporuka je da se obiđe vodeni park koji je najveći u severnom delu Grčke, kao i obilazak brodom trećeg „prsta“ Atosa, na kojem se nalaze Sveta Gora i poznati pravoslavni manastiri.

Kalitea - Na poluostrvu Kasandra, oko 75 km od solunskog aerodroma nalazi se ovaj “biser” Halkidikija, mesto Kalitea. Sa predivnim čistim peščanim plažama sa sitnim belim peskom, Kalitea je jedno od najtraženijih mesta kako za porodice tako i za mlade. U Kalitei ćete naći sve što Vam je potrebno za odmor i dobar provod, pregršt prodavnica, restorana, kafića… Na oko 1 km od centra mesta ka Kriopigiju, nalazi se raj za ljubitelje diskoteka sa nekoliko ogromnih i nezaboravnih diskoteka. Za Kaliteu se kaže da je centar zabave severne Grčke. Dođite i uverite se.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan - Skup putnika u 18:30h u Beogradu na parkingu kod Sava Centra (savska strana). Polazak je predviđen za 19:00 časova. Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi ulaska putnika i kraćih odmora. Prelazak granice sa BJR Makedonijom. Vožnja do graničnog prelaza sa Grčkom (Evzoni) bez zadržavanja.

2.dan - Ulazak u Grčku (vreme se pomera za +1 sat). Dolazak u letovališta je predviđen oko 12:00 časova (osim u slučaju više sile). Smeštaj u odabranim smeštajnim kapacitetima je do 14:00 časova. Slobodno vreme. Noćenje.

3-11. dan - Boravak u odabranom apartmanu / studiju ili hotelu. Slobodno vreme. Napuštanje smeštajnih objekata poslednjeg dana boravka do 9:00 časova. Slobodno vreme. U 15:00 časova polazak autobusa iz Pefkohorija, 15:10 polazak iz Haniotija, 15:25 polazak iz Kalitee, 16:00 polazak iz Dionisosa. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i mestima za odmor. Dolazak na mesto polaska u ranim jutaranjim časovima (osim u slučaju više sile).

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

najam izabranog smeštaja na bazi 10 ili 15 noćenja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period
održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu
autobuski prevoz

 

 

 

 

 

 

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014