Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

Villa Aegean Villa

Vila je sagradjena od kamena i drveta. Ima dva apartmana, svaki sa svojim ulazom. Moderan sadrzaj i komfor. Smestena je u blizini popularnog letovalista Kalitea, gde cete naci tradicionalne taverne, prodavnice, barove i nocne klubove. U blizini, takodje, je luksuzni hotel Aegean Melathron.

Lokacija
Poluostrvo Kasandra, 2km od mesta Kalitea, 90km od aerodroma u Solunu.

Usluga
Najam (ROOM RATE),

Opis sobe
Ukupno 3 vile:
U vilama: klima, SAT TV, televizor, DVD, Wi-Fi internet, kada-jacuzzi, toalet, fen, terasa.
Villa Aegean 1 (~110 m2) - 3 sobe. Na prizemlju dnevna sobe sa sofom, opremljena kuhinja (frizider, sporet, posudje), toalet, veranda; 3 spavace sobe, 2 sa francuskim lezajem i treca sa dva odvojena kreveta, kada sa jacuzzijem. Do max. 6 osoba.
Villa Aegean 2 и Villa Aegean 3 - nalaze se u istoj zgradi: Villa Aegean 2 se nalazi na prizemlju, a Villa Aegean 3 na prvom spratu.
Villa Aegean 2 (~140 m2) - 4 spavace sobe, kupatilo (kada sa jacuzzijem), toalet, dnevna soba, opremljena kuhinja (frizider, sporet, posudje), izlaz na vrt i parking. Jedna spavaca soba sa francuskim lezajem, druga sa dva odvojena kreveta, a treca sa jednim krevetom, cetvrta spavaca soba se nalazi u "polupodrumu", soba ima francuski lezaj. U dnevnoj sobi - sofa, koja se razvlaci i može da se koristi kao krevet. Do max. 7 osoba.
Villa Aegean 3 - mezoneta; ima opremljenu kuhinju (frizider, sporet, posudje), dnevna soba i kupatilo u prizemlju.
Na prvom spratu - 2 spavace sobe, kupatilo sa jacuzzijem. U jednoj spavacoj sobi - francuski lezaj, a u drugoj a u drugom - cetiri odvojena lezaja. U dnevnoj sobi postoji sofa, koja se razvlaci u krevet. Do max. 6 osoba.

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014