Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

Villa Kassandra Villa

Izuzetna vila sa ocaravajucim pogledom na more. Najvisi nivo luksuza, opremljena svim modernim sadrzajima. Na teritoriji povrsine od 2.500 m2. Savrsen izbor za ekskluzivni odmor.

Lokacija
Poluostrvo Kasandra, izmedju mesta Polihrono i Hanioti, 90 km od aerodroma u Solunu.
Pescana plaza uz vilu.

Opis sobe
Opis vile : Ukupna površina vile - 750 m2, životni prostor - 360m2, balkoni - 280 m2, garaža - 90m2, ostave - 20 m2
Villa Kassandra : dvospratna, 5 spavaćih soba (svaka sa tuš kabinom i WC), 2 dnevne sobe, 2 kuhinje, letnja kuhinja, signalizacija, 2 kamina, 8 WC-a (2 od njih za goste). Enterijer vile je izrađen od skupocenih materijala (mermer, prirodni oniks, itd), klima uređaji u svim spavaćim sobama i u salonu, dve telefonske linije, internet, satelitska TV, solarni paneli, bazen iz dva dela (za decu i odrasle) 5x12.
U suterenu: 2 prozora, direktan pristup bazenu, mala kada-jacuzzi, dnevni boravak sa kaminom, opremljena kuhinjom, gost injsko kupatilo, tuš, veš mašina, soba za odmor.
Na prizemlju (ground floor): salon sa kaminom, gostinjski toalet, spavaća soba sa kupatilom (toalet i tuš kabina), odvojenom kuhinjom (šporet sa 4-ringle, rerna, frižider, kuvalo za vodu).
Na 1. spratu: 4 spavaće sobe, 4 kupatila (3 sa tuš kabinom i toaletom, 1 - sa kupatilom i mašinom za pranje veša), velike terase.
Dodatno
Kuvar (na zahtev), lekar na poziv, salon lepote (1,5 km) u mestu Hanioti.
Moguce je smestiti: min. 4 osobe - max. 10 osoba.

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014