Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

Villas Stamatiadis Sani Cape Villa

Luksuzne vile izgradjene u klasicnom i modernom stilu, nalazi se u borovoj sumi u reonu Sani. Ovde cete naci opustajuci odmor i profesionalnu uslugu. Cist vazduh sa mirisom borove sume i prelepe pescane plaze. Aktivniji gosti mogu da uzivaju u vodenim sportovima, ili da istrazuju obalu poluostrva Kasandra automobilom.
Sve vile su ogradjene i imaju svoj vrt.

Lokacija
Poluostrvo Kasandra, 10km od centra mesta Nea Fokea, 11km od mesta Afitos, 14km od Nea Mudanje, 85km od aerodroma u Solunu.

Usluga
Najam (ROOM RATE),

Opis sobe
SMALL VILLAS (70 m2, za 2-4 osobe) sa zajednickim bazenom za 15 vila (na 50 m). Dve spavace sobe (jedna se nalazi u potkrovlju), dnevna soba sa dobro opremljenom kuhinjom (frizider, toster, aparat za kafu, mikrotalasna, elektricna rerna), kamin, klima, SAT TV, telefon, Wi- Fi, stereo, tus, pegla, usisivac, fen za kosu, sampon i sapun.
BIG VILLAS (100 m2, za 2-6 osoba) sa zajednickim bazenom za 15 vila (na 50 m). Tri spavace sobe (jedna se nalazi na potkrovlju), dnevna soba sa dobro opremljenom kuhinjom (frizider, toster, aparat za kafu, mikrotalasna, elektricna rerna), kamin, klima, SAT TV, telefon, Wi-Fi, muzicki uredjaj, 2 kupatila, pegla, fen za kosu, sampon i sapun.
Medicinske usluge-na poziv.

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014