Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

Sanorama Suites Villa

Panoramski pogled na borovu sumu i poznati zaliv Sani sa cuvenom vizantijskom kulom. Luksuzni apartmani uredjeni sa individualnim stilom i komfornim namestajem. Bazen, internet, igraliste za decu, rostilj, room servis. Ovde zaista mozete da se opustite i odmoriti kao kod kuce, kuvati sta god zelite u vrhunski opremljenoj kuhinji, daleko od vreve. Idealno za komforan porodicni odmor.

Lokacija
Poluostrvo Kasandra, obala Sani, 80km od aerodroma u Solunu (45 min voznje kolima). Teritorija 6.000m2 na vrhu brda, u privatnom najpovlascenijem delu u regionu.

Usluga
Noćenje sa doručkom (BED AND BREAKFAST),Najam (ROOM RATE),

Opis sobe
Ukupno 10 luksuznih apartmana.
U apartmanima: Otvorena opremljena kuhinja sa keramickom podlogom, rerna, aparat za kafu, kuvalo za vodu, toster, kuhinjski pribor, ukljucujuci i pribor za jelo, case, tanjiri, frizider sa frizom, namestena terasa, fen, SAT TV, klima uredjaj, grejanje, kamin, DVD -CD-plejer.
Suite Maisonette Style – (75m2) Veranda (25m2): Nedavno renoviran u veoma modernom stilu. Dvokrevetna soba na prizemlju i spavace sobe sa dva kreveta na prvom. Unutrasnje stepeniste. Na 1. spratu: kupatilo sa tus kabinom, kao i kupatilo na drugom spratu. U dnevnoj sobi - stolice i krevet na razvlacenje, kamin, kompletno opremljena kuhinja, trpezarija i direktan pristup tremu, gde se nalazi mermerni sto, sofa i dve fotelje. Velicanstven pogled na bastu i zaliv Sani.
Suite Royal –(110 m2) Veranda (80 m2): Spavaca soba sa francuskim lezajem i spavaca soba sa dva odvojena kreveta. Kupatilo sa kadom i hidromasazom. Veoma velika, potpuno opremljena kuhinja. Direktan pristup verandi gde je smesten rostilj. Dnevna soba sa mermernim podovima, tepisi, mermerni kamin i trpezarija. Iz dnevne sobe - pristup prostranoj natkrivenoj verandi sa namestajem od bambusa - stolica za ljuljanje, sofa, dva stola i cetiri stolice. Velicanstven pogled na bastu i zaliv Sani.
Suite Ground Floor (60 m2) Veranda (15 m2): Prostrana soba u prizemlju. Jedna spavaca soba sa francuskim lezajem i kupatilo sa tus kabinom. Otvorena kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba sa dve sofe. Direktan pristup terasi gde je smesten mermerni sto i cetiri stolice.
Suite Deluxe Ground Floor (60 m2) Veranda (15 m2): Nedavno renoviran, smesten je na prizemlju i elegantno je uredjen. Jedna spavaca soba sa francuskim lezajem i kupatilo sa tus kabinom. Privatna soba sa sofom i krevetom na razvlacenje. Otvorena kuhinja sa trpezarijom i direktan pristup natkrivenoj terasi sa mermernim stolom, sofom i dve fotelje. Pogled na bastu i zaliv Sani.
Suite Family Ground Floor (65 m2) Veranda (15 m2): Privatni apartman se nalazi u prizemlju. Moderan dizajn. Jedna spavaca soba sa francuskim lezajem, druga sa dva odvojena kreveta, kupatilo sa tus kabinom, kompletno opremljena kuhinja, trpezarija, dnevni boravak sa stolicama i krevetom na razvlacenje, vrt sa namestajem i suncobranom, direktan izlaz u bastu, pogled na zaliv Sani.
Suite Family Deluxe Ground Floor (65 m2) Veranda (25 m2): Spavaca soba sa francuskim lezajem i spavaca soba sa dva odvojena kreveta. Kupatilo sa kadom i hidromasazom. Dnevna soba sa foteljom i krevetom na razvlacenje. Kuhinja, trpezarija, direktan izlaz na natkrivenu terasu sa kamenim lukovima i mermernim stolom. Pogled na bastu, bazen i zaliv Sani.
Suite Penthouse Second Floor (110 m2) Veranda (60 m2): Nalazi se na drugom spratu glavne vile. To je najvisa tacka u hotelskom kompleksu. Maksimalna visina plafona u stanu je do 3,5 metara. Jedna spavaca soba ima francuski lezaj, a druga dva odvojena kreveta. Kupatilo sa kadom. Kuhinja, trpezarija. Dnevna soba sa granitnim podovima, tepisima, mermernim kaminom i 2 sofa kreveta. Dnevna soba ima direktan pristup velikoj verandi sa stolicama, stolom, sofom i suncobranom. Panoramski pogled.
Po dolasku: sveze cvece, cinija voca, boca vode i kvalitetnog grckog vina.

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014