Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

Porto Valitsa Aparthotel 3*

Mali, sarmantan hotel, nalazi se u neposrednoj blizini mora, na brdu. Komforni dvosobni apartmani sa pogledom na more, internet, restoran, bar, room servis, topla i domaca atmosfera. Pogodno za opustajuci i prijatan odmor.

Lokacija
Poluostrvo Kasandra, na 2,5 km od centra mesta Paljuri, 12km od mesta Pefkohori, 16km od mesta Hanioti, 112km od aerodroma u Solunu, na prvoj linijiod mora. Sastoji se iz 2 zdanja.

Opis sobe
Ukupno 8 soba: Junior Suites SV (45m2), Suites DEluxe SV (60m2), Suites Luxury SV (45m2) Suites Superior SV (45m2)
U sobama: klima, TV, DVD, frizider, tus sa hidromasazom, fen, telefon, besplatno Wi-Fi, sef (besplatno), balkon.
Junior Suite SV: nalazi se na prizemlju. Salon sa sofom i fotelja-krevetom; odvojena spavaca soba sa francuskim lezajem. Prilagodjeno za 2 odrasle osobe i 2 dece (ispod 12 godina).
Suite Deluxe SV: Nalazi se na poslednjem spratu. Hodnik, dnevna soba i odvojena spavaca soba sa francuskim lezajem, kupatilo sa hidromasazom, veliku terasa (38 m2). Prilagodjeno za 2 odrasle osobe.
Suite Luxury SV: Nalazi se na poslednjem spratu. Salon sa krevetom na razvlacenje i fotelja-krevet, odvojena spavaca soba sa francuskim lezajem, veliki balkon. Prilagodjeno za 2 odrasle osobe i 2 dece (ispod 12 godina).
Suite Superior SV: Nalazi se na prvom spratu. Salon sa krevetom na razvlacenje i fotelja-krevet, odvojena spavaca soba sa francuskim lezajem i balkonom. Prilagodjeno 2 odrasle osobe i 2 dece (ispod 12 godina).

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014