DIONISOS 2

Dionisos 2 - apartmanska vila je smeštena u centru mesta na udaljenosti 70 metara od plaže. Svi apartmani se nalaze na spratovima dok se u parteru nalazi prostor predviđen za goste kuće, za odmor, roštilj i opuštanje (stoni fudbal, bilijar i sl.). Svaki apartman poseduje TV uređaj, kupatilo i balkon. Postoji mogućnost parkiranja ispred kuće za goste apartmanske vile. U sklopu vile se nalaze sledeće strukture smeštaja:

- dvokrevetni apartmani (1/2 app) SA odvojenom kuhinjom,

- trokrevetni apartmani (1/3 app) koji se sastoje od spavaće sobe i kuhinje,

- četvorokrevetni i petokrevetni apartmani (1/4 i 1/5 app) koji su duplexi i sastoje se od dve odvojene spavaće sobe i kuhinje.

Download cenovnika:    Dionisos beach - apartmanski smeštaj

{gallery}vivanovo/dionisos2{/gallery}

LETOVANJE 2015 SICILIJA Tel:  +381 (11) 78 52 800
Fax: +381 (11) 78 52 803

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

www.vivatravel.rs

HALKIDIKI – bujna vegetacija, prelepe plaže, kristalno čisto more i prijatna klima čine poluostrvo Halkidiki jednim od najatraktivnijih i najpoznatijih turističkih destinacija u Grčkoj. Nalazi se u severnom delu Grčke, u blizini Soluna. Sastoji se od tri „prsta“ – Kasandra, Sitonija i Atos. Preporuka je da se obiđe vodeni park koji je najveći u severnom delu Grčke, kao i obilazak brodom trećeg „prsta“ Atosa, na kojem se nalaze Sveta Gora i poznati pravoslavni manastiri.

DIONISOS BEACH - leži na oko 48 km od Soluna na jednoj od najlepših regiona Halkidikija. Najbliži grad Dionisiosu je Nea Moudania na oko 3 km. Osnovan je 1922. godine od strane izbeglica iz Istanbula. Kao turističko mesto počeo je da se razvija već 1964. godine. Pored predivne široke peščane plaže nalazi se šetalište okruženo cvećem. Dionisos Beach ima izvanrednu saobraćajnu komunikaciju sa Solunom, taxi i međugradske autobuse. Iskreno preporučujemo ovo malo mesto osobama koje ne žele gužve i prometni saobraćaj. Pažljivo slušajte zvuke talasa, jer je to jedina “buka” koju ćete čuti.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan - Skup putnika u 18:30h u Beogradu na parkingu kod Sava Centra (savska strana). Polazak je predviđen za 19:00 časova. Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi ulaska putnika i kraćih odmora. Prelazak granice sa BJR Makedonijom. Vožnja do graničnog prelaza sa Grčkom (Evzoni) bez zadržavanja.

2.dan - Ulazak u Grčku (vreme se pomera za +1 sat). Dolazak u letovališta je predviđen oko 12:00 časova (osim u slučaju više sile). Smeštaj u odabranim smeštajnim kapacitetima je do 14:00 časova. Slobodno vreme. Noćenje.

3-11.... dan - Boravak u odabranom apartmanu / studiju ili hotelu. Slobodno vreme. Napuštanje smeštajnih objekata poslednjeg dana boravka do 9:00 časova. Slobodno vreme. U 15:00 časova polazak autobusa iz Pefkohorija, 15:10 polazak iz Haniotija, 15:25 polazak iz Kalitee, 16:00 polazak iz Dionisosa. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i mestima za odmor. Dolazak na mesto polaska u ranim jutaranjim časovima (osim u slučaju više sile).

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

najam izabranog smeštaja na bazi 10 ili 15 noćenja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

međunarodno zdravstveno osiguranje. PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA.
održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu
autobuski prevoz

CENA AUTOBUSKOG PREVOZA:

Povratna karta – 60 € / deca (do 2002. godišta) – 45 €
Jedan pravac - 40€ / deca (do 2002. godišta) – 35 €

 

 

 

 

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014