Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

TERRACE ELITE RESORT HOTEL

HOTEL TERRACE ELITE RESORT 5*

Položaj: Terrace Elite Resort se nalazi u regiji Gundogdu,. Udaljen je cca. 17 km od Sidea i Manavgata i cca. 45 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj: Hotel ima ukupno 370 smeštajnih jedinica.
Standardne sobe (32 m², 1 spavaća soba, kupatilo, max 2+2 osobe).
Family sobe (38 m², 1 velika soba, samo zavesa deli sobe, kupatilo, max 4 osobe).
Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, fen, centralnu klimu koja radi u određenim terminima u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, sef (uz doplatu) , mini bar (bezalkoholna pića i voda se svakodnevno dopunjuju), SAT TV, bežični internet (uz doplatu), laminat, balkon ili terasu.

Usluga: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevna užinu, kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10-24h, sladoled u baru pored bazena u određenom posleodnevnom terminu, A la Carte restoran sa rezervacijom unapred. AI koncept ne uključuje: sva uvozna i flaširana pića i vina, sveže ceđene sokove, sobnu uslugu.

Sadržaj: Glavni restoran na bazi otvorenog bufea - za samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), A la Carte restorani, barovi u okviru hotelskog kompleksa, disko klub. Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja, telefon, fax, internet, šoping centar, frizer, komjuterske igre, bežični internet.

Plaža: Hotelska plaža je peščana. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, zabavni program tokom dana, takmičenja, večernji šou programi, mini klub za decu sa dnevnim i večernjim programom. Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, masaža, SPA i wellness centar, bilijar.

www.terraceelit.com

{gallery}mihailo/terraceeliteresorthotel{/gallery}

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014