Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

ARMA`S RESORT HOTEL

ARMA’S RESORT HOTEL – 5* - KEMER (ex. Kemer Reach Hotel)

Položaj: Arma's Resort Hotel se nalazi u centru Kemera, od aerodroma u Antaliji je udaljen cca 55km.

Smeštaj: Hotel ima ukupno 285 smeštajnih jedinica.

248 standardnih soba (24m², max 3+1pax)

35 ekonomskih soba (18m², max.2pax)

Dve sobe za osobe sa posebnim potrebama

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tušem i fenom za kosu, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (samo voda), sef (uz doplatu), laminat, SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu.

Usluga: Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, jutarnji snek (užina), popodnevni snek – kafa i kolači u odbređeno vreme, ponoćni snek, sva lokalna i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 01:00h, hrana i piće u baru na plaži od 09:00-17:00. Posebno se plaća prema pravilima hotela: premijum uvozna pića, sva flaširana pića, sveže ceđeni voćni sokovi, turska i espreso kafa, A’la Carte restorani, nargile, sobna usluga.

Sadržaj: Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, Otoman A'la Carte restoran sa turskom kuhinjom, barovi u lobiju, pored bazena i na plaži. Posebno se plaća prema pravilima hotela: lekar, čuvanje dece, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, telefon, faks, internet, prodavnice, frizer, rent-a-car.

Plaža: Hotelska privatna plaža je šljunkovita, udaljena je cca 300 m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu na plaži i pored bazena se ne naplaćuju. Tokom dana postoji besplatan prevoz do plaže.

Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogan, tursko kupatilo, sauna, korišćenje fitnes centra, odbojka na plaži, stoni tenis. Animacija tokom dana, takmičenja za odrasle i decu, uveče predstave. Mini klub za decu od 04 –12 godina. Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, masaža, igraonica.

www.armashotels.com

{gallery}mihailo/armasresorthotel{/gallery}

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014