Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

XANADU RESORT BELEK

XANADU RESORT 5*

Položaj: Hotel Xanadu Resort se nalazi u regiji Belek. Udaljen je 40 km od aerodroma Antalija i 50 km od centra Antalije.

Smeštaj: Ukupan broj soba je 420. Sobe se nalaze u hotelskoj zgradi i bungalovima Secret Garden. Standardne sobe u hotelu i bungalovima (max. 3 pax), family sobe samo u bungalovima (dve spavaće sobe sa vratima između, max. 4+2 pax), junior suit u hotelskoj zgradi i bungalovima (dnevna soba sa delom za sedenje, spavaća soba, max. 2+2 pax), family suit u bugalovima (dnevna soba i dve spavaće sobe, dva kupatila, max. 4+2 pax), Golf suit (100 m², na 4. spratu u glavnoj zgradi, dve spavaće sobe, dnevna soba, dva kupatila a jedno je sa jacuzzi-jem, privatna terasa sa delom za sedenje i ležaljkama), Presidential suit (200 m², na 4. spratu glavne zgrade, dnevna soba, radna soba, dve spavaće sobe, dva kupatila a jedno sa jacuzzi-jem, kuhinja, terasa sa delom za sedenje i ležaljkama), Presidential Villa (200 m², na dva sprata, dnevna soba sa trpezarijom, radna soba, dve spavaće sobe sa kupatilima a jedno je sa jacuzzi-jem, soba za goste sa kupatilom, privatna terasa sa delom za sedenje i ležaljkama, privatni bazen). Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (bezalkoholna pića i voda se dopunjuju svakodnevno), sef, SAT TV, tepih u hotelskim sobama, pločice u bungalovima, balkon ili terasu.

Usluga: High Class All Inclusive (visoka klasa sve uključeno) – 24h usluga hrane i pića, šampanjac dobrodošlice u lobiju, visoko-kvalitetna usluga u svim restoranima. Sva hrana i piće su uključeni u ovu uslugu. A ‘la Carte restorani sa rezervacijom unapred (deci ispod 12 godina nije dozvoljen ulaz). U HCAI koncept nisu uključena: premium viski, V:S:O:P: specijalna domaća i uvozna vina, 24h sobna usluga.

Sadržaj: Glavni restoran Ipek Yolu sa uslugom na bazi otvorenog bifea, A ’la Carte restorani, barovi u okviru hotelskog kompleksa, restoran pored bazena i na plaži snek restoran. Posebno se plaća: usluga lekara, čuvanje dece, frizer, tržni centar, telefon, fax, internet, rent a car, vešeraj i hemijsko čišćenje, salon lepote, internet kafe.

Plaža: Hotelska privatna peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. Između hotela i plaže teče reka (postoji most).

Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, Aqua Park, tursko kupatilo, saune, parno kupatilo, jacuzzi, 5 teniskih terena, fitnes centar, odbojka, košarka, odbojka na plaži. Masaža, Shang – du SPA centar, tretmani lica, sportovi na vodi na plaži, časovi tenisa, osvetljenje teniskih terena, kuglanje, kompjuterske igrice. Zabavni programi tokom dana pored bazena i na plaži, večernji šou programi sa talentovanim šou grupama, uživo muzika, specijalne noći. Mini klub za decu uzrasta od 4 do 14 godina (organizovani su grupama po godištu).

www.xanaduhotels.com.tr

{gallery}mihailo/xanaduresortbelek{/gallery}

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014