Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

MAYA MELISSA GARDEN HOTEL

MELISSA GARDEN HOTEL 4+ *

Položaj: Hotel se nalazi u regiji Belek – Kadriye. Udaljen je 10 km od centra Belek-a i 25 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj: Ukupan broj soba je 199. Standardnih soba ima 184 (20 m², 2+1 osoba), porodičnih soba 14 (32 m², 2+1 osoba) i 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale.

Usluga: All Inclusive – otvoreni bife-samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru i noćni snek, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-24.00h, bezalkoholna pića na plaži. U AI koncept nisu uključena: uvozna pića, flaširana pića, specijalna vina, sveže ceđeni sokovi, hrana i piće na plaži posle 18.00h, a ’la carte restoran, sva pića u disko klubu.

Sadržaj: Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bifea, snek bar, bar pored bazena, bar na plaži. Posebno se plaća: usluga lekara, vešeraj i hemijsko čišćenje, frizer, čuvanje dece, telefon, fax, internet, rent a car.

Plaža: Hotelska plaža je udaljena 1400 m od hotela sa suncobranima i ležaljkama koji se ne naplaćuju. Dušeci na plaži se posebno plaćaju.

Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogani, tursko kupatilo, sauna, fitnes centar, teniski tereni, stoni tenis. Posebno se plaćaju: sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene, masaža, bilijar. Zabavni programi tokom dana, večernji šou programi. Mini klub za decu uzrasta od 4 do 12 godina.

www.mayahotels.com

{gallery}mihailo/mayamelissagardenhotel{/gallery}

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014