Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

Danai Beach Resort & Villas 5* Deluxe

Luksuzni hotel se nalazi na predivnoj obali Egejskog mora. Sastoji se od 9 zgrada i vila (jednospratna, dvospratna i jedna od trospratna). Prostrani apartmani7 i vile, elegantan dizajn, restorani, barovi, bazen, privatni bazeni, room servis, prodavnice, klub za decu, luksuzni spa centar, konferencijske usluge.
Najčistiji vazduh, bujna vegetacija uz veličanstvenu peščanu plažu. Idealno mesto za nezaboravan odmor.

Lokacija
Poluostrvo Sitonija, 2,5 km od mesta Metamorfosi, 100km od aerodroma “Makedonija” Soluna.

Usluga
Noćenje sa doručkom (BED AND BREAKFAST),Polupansion - doručak i večera (HALF BOARD) ,

Opis sobe
Ukupno 62 sobe.
U sobama: klima, grejanje, sef (besplatno), mini-bar, TV-SAT, CD/DVD plejer, telefon, fen, Wi-Fi (besplatno), mermerno kupatilo (kada/tus), bade-mantil, balkon/terasa.
Junior suites (35-45m²)- spavaca i dnevna soba.
Deluxe Junior Suite (~35-40 m2)- spavaca i dnevna soba.
Two bedroom suite (80m²)- sastoji se od dve prostorije, 2 kupatila, veci balkon.
Executive Two Bedroom Suite (~120 m2)- Pogled na more, 2 spavace sobe, 2 kupatila, veci balkon.
Suites (42-58m²)-Spavaca i dnevna soba, e nekim apartmanima i mermerni kamin.
Pool suite (55-60m²)- Komforna spavaća soba i dnevni boravak sa staklenim zidom, pogled na privatnu terasu, zagrejan bazen. Kupatilo sa kadom i tuš kabinom.
Danai suite (75m²)- Spavaca i dnevna soba sa kaminom, prostrana terasa, 2 kupatila.
Presidential suite (oko125m²)- može se kombinovati sa drugim sobama (Junior Suite), nalaze se na prvom spratu centralne zgrade, sa pogledom na more. Spavaća, dnevna soba, 2 kupatila (u jednom je hiromasažer i tuš), Hi-fi.
Executive pool suite (75m²)- terasa sa bazenom 60 m² (slatka voda), direktan pogled na more, 2 prostorije (spavaća i dnevna sa kaminom), mermerno kupatilo sa hidromasažerom i tušem, Hi-fi.
Danai luxury suite (130m²)- Jedinstven apartman, luksuzno opremljena spavaća soba i dnevni boravak,mermerni kamin, prostrana terasa sa pogledom na more, 2 kupatila sa kadom ( sa hidromasazerom) i odvojeni tus.
Meditteranean suite (oko 190m²)- pogled na more, 2 sobe (spavaća i dnevna sa kaminom), kupatilo (sa jakuzzijem i tušem), fen, kućni bioskop, Hi-fi, veci balkon.
Danai villa (oko 195m²)- privatna terasa i ugrejan bazen, direktan pogled more. 3 sobe ( 2 spavaće -sa staklenim zidom, jedna je sa pogledom na more, druga sa pogledom na terasu) i dnevna soba, 2 kupatila (jedna sa tušem i drugoasa hidromasažerom), 2 televizora.
The Mandarin villa (oko 750m²)- 3 spavaće sobe i 3 kupatila (jakuzzi i tuš), kamin, antikvitetsko venecijansko ogledalo, salon sa kuhinjom, garderober, prostrana terasa u dva nivoa sa pogledom na more, krevet sa baldahinom, privatni bazen, garnitura za sedenje.
The White villa (oko 950m²)- dvospratna vila-4 spavace sobe, garderober, dnevna soba sa kaminom, kuhinja, trpezarijski sto i stolice, 4 kupatila, hidromasazer, tus. Prostrana i raskošna terasa u dva nivoa sa očaravajućim pogledom na more (na vrhu-privatni bazen sa grejanjem), raskošana garnitura, krevet sa baldahinom.
New! The Vila of the Blue Riviera (~ 450 m2)- Dvoriste (~ 700 m) - drvece limuna i pomorandže, borovi.
Privatni bazen, lepo dvorište u bašti. 3 prostrane spavaće sobe, 2 mermerna kupatila, 2 dopunska WC, veliki dnevni boravak sa sopstvenim barom i kuhinjom, klima, plazma TV, DVD/CD plejer, SAT TV, mini-bar. Uz klavir u dnevnoj sobi pruza se mogucnost privatne vecere (na upit). Vila ima sopstveni Wellness centar, pored spavaće sobe. Opuštajući udoban krevet za masažu, kupanje u mermernoj kadi, elegantni kauč, umetnička dela. Kliznih krov omogućava gostima nezaboravne momente pod plavim nebom. Vila nudi luksuzan komforan boravak.
Honeymoon Executive Pool Suite (~ 75 m2, terasa sa bazenom - 70 m2) Soba sa velikom terasom i bazenom (slatka voda), direktan pogled na more. 2 sobe (spavaća i dnevna soba sa kaminom). Mermerno kupatilo sa jakuzzijem i tušem, Hi-Fi sistem.

Ciscenje soba- 2 puta dnevno ( + sveže cveće u sobama)
Dostupan batler (na upit)

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014