Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

Antigoni Beach Hotel & Suites 4*

Mali elegantan hotel sa četiri zvezdice pored peščane plaže. Udobne, prostrane sobe i apartmani. Hotel se nalazi u prelepom okruženju, sa pogledom na more, 2 restorana, 3 bara, bazen sa jakuzijem, besplatan internet, room servis, bazen za decu. Idealan za prijatan opuštajući odmor za sve kategorije turista.

Lokacija
Poluostrvo Sitonija, reon Nikiti, 3,5 km od mesta Agios Nikolaos, na 100 km od aerodroma Makedonija u Solunu.

Usluga
Noćenje sa doručkom (BED AND BREAKFAST),Polupansion - doručak i večera (HALF BOARD) ,

Opis sobe
Ukupno 48 soba: Doubles Deluxe SV(~25 m2), Junior Suites (~35 m2), Deluxe Suites (~50 m2) Executive Suites (~95 m2).
U sobama: klima (jul,avgust), mini-bar (uz doplatu, na licu mesta), telefon, SAT TV, LCD, Wi-Fi internet, sef, kupatilo (tus sa hidromasazerom u nekim sobama), fen, toaletni pribor, balkon/terasa.
Double Deluxe SV - razlicite spratnosti, pogled na more
Junior Suite-u centralnoj zgradi u prizemlju, kombinovana gostinska i spavaca soba, veca veranda. Idealan apartman sa porodice sa decom.
Deluxe Suite-na prvom spratu u centralnoj zgradi, pogled na more. Komforan salon, spavaca soba, komotno kupatilo, pribor za kafu/caj (el.cajnik) đakuzi na terasi. Promena posteljine - 3 puta nedeljno.
Executive Suites Porodični apartmani, nalaze se na gornjem spratu. Dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje, mali kuhinjski kutak (kuvalo za vodu, aparat za kafu), 2 kupatila, 2 odvojene spavaće sobe (bračni krevet i 2 odvojena ležaja), balkon.

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014