Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

Porto Sani Village & SPA 5* Deluxe

Luksuzni hotel se sastoji od kompleksa dvospratnih vikendica. Omogucava potpuni odmor i relaksaciju u jedinstvenoj atmosferi i harmoniji. Hotel Porto Sani Village & Spa predstavlja sinonim za elegantni luksuz i estetiku. Ručno izradjen nameštaj, posteljina i detaljno uredjena soba docarace Vam mediteransku i vrlo prijatnu atmosferu. Posebno se preporucuje setnja u večernjim satima, kada se svetla ugase, voda je obojena tirkizno zlatnin tonovima. Na teritoriji hotela je jedan od najboljih spa-centara u Evropi - THE SPA SUITE BY ANNE SEMONIN.

Opis
Po teritoriji Sani Resort saobraca mini-bus. Takodje, pruza uslugu elektricnog automobila za svoje goste.

Lokacija
Poluostrvo Kasandra, Sani Resort, 80km od aerodroma "Makedonija" u Solunu, 45 minuta autom, 8 minuta helikopterom. 2011. godine, hotel je delimicno renoviran.

Usluga
Noćenje sa doručkom (BED AND BREAKFAST),Polupansion - doručak i večera (HALF BOARD) ,

Opis sobe
Ukupno 109 Suites: 10 Marina Junior Suites, 74 Suites, 10 Deluxe Suites, 11 Family Suites GV, 4 Three Bedroom Family Suite.
U sobama: veličanstveni pogled na raskošni vrt i osvetljen bazen. Prozori koji se protežu od poda do plafona. Francuski ležaj Queen-size sa ultra komfornim dušekom Dream Bed, luksuzna posteljina, jorgani i jastuci, LCD, SAT TV, CD/DVD player, Wi-Fi (besplatno), konzole za PlayStation i Wii (na upit), stereo sitem za iPhone i iPod, telefon, digitalni sef (besplatno), klima sa individualnim regulatorom temperature, mini bar, pribor za pripremu kafe i čaja, kafe aparat Nespresso. Komforno mermerno kupatilo (jacuzzi, tuš kabina sa tropskim tušem), kozmetičko ogledalo, fen, luksuzni bademantili, papuče, luksuzni kozmetički prizvodi Anne Semonin. Terasa/balkon opremljena meblom od ratana. Mermerni pod. Celodnevni i večernji room service, dnevna dostava novina (na upit), pri dolasku pratnja gostiju do sobe, a u sobi brendirano grčko vino i korpa voća za dobrodošlicu.
Marina Junior Suite (40 m2) – renovirano 2011. godine u morskom stilu. Nalazi se u luci na prvom spratu. Max. do 2 odrasle osobe.
Suite Garden/Pool View (55 m2) – smešten na prizemlju ili prvom spratu, spavaća i dnevna soba. Max do 2 odrasle osobe i 1 dete (II sprat, sa pogledom na vrt) ili 2 odrasle osobe i 2 deteta (I sprat sa pogledom na vrt i bazen, i na II spratu sa pogledom na bazen).
Deluxe Suite (60 m2) – sa balkonom, pogled na bazen ili luku, sastoji se od odvojene spavaće i dnevne sobe, smešten je na prvom spratu, max. do 2 odrasle osobe i 2 deteta.
Two Bedrooms Family Suite (90 m2) – smešten na prizemlju, pogled na vrt ili bazen, dve spavaće sobe, prostrana dnevna soba, dve kupatila, max. do 5 osoba: 2 odrasle osobe i 3 deteta ili 2 odrasle oosbe i 3 deteta (do 12 god.).
Three Bedroom Family Suite (~145 кв.м) nalazi se na drugom spratu, 3 sobe, odvojen dnevni boravak, 3 kupatila. Smeštaj: 6 odrasli ili 2 odraslih i do 5 dece (od 5 do 12 godina).

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014