Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

Aegean Melathron Thalasso Spa Hotel 5*

Hotel se nalazi u lepom prirodnom ambijentu, na peščanoj plaži. Sastoji se od 2 centralne zgrade i kompleksa bungalova sa obe strane puta, povezani su podzemnim prolazom. Sobe u delu iznad puta imaju pogled na bazen i vrt, a u delu ispod puta ima soba sa pogledom na more. Hotel karakteriše estetika, odličan servis, komforan smeštaj i ljubazno osoblje koje vam garantuje opustajući boravak. Po teritoriji hotela kruži elektromobil. U hotelu ima i soba opremljenih za osobe sa posebnim potrebama. Hotel se preporučuje za luksuzan opuštajući odmor, kako za porodice tako i za poslovne ljude.

Lokacija
Poluostrvo Kasandra, 3 km od mesta Kalitea, 90km od aerodroma "Makedonija" u Solunu. 2013. delimično renovirane sobe i lobi.

Usluga
Polupansion - doručak i večera (HALF BOARD) ,

Opis sobe
Ukupno 255 soba: Dvokrevetne sobe (Double Room, ~25 m2), Dvokrevetne sobe Eco (Double Rooms Eco, ~25 m2), Dvokrevetne sobe Superior pogled more (Doubles Superior Sea View, ~38 m2), Dvokrevetne sobe Superior pogled bazen (Double room Superior Pool View, ~38 m2), Suite Mezonet-dupleks (Suite-Maisonettes, ~50 m2), Suites (~60 m2), Suites Standard Sharing Pool (~44 m2), Suites Superior with Private Pool (~67 m2), Presidential Suite (~80m2). 157 Standards Rooms i 83 Doubles Superior (u centralnoj zgradi i bungalovima), 15 Suites (u bungalovima)
U sobama: klima, SAT-TV, frižider (Suite-mini-bar), telefon, sef, kupatilo (u pojedinim apartmanima jakuzzi), fen, bade-mantil i papuče, balkon ili terasa sa garniturom za sedenje. Dodatni ležaj-sofa. Za dobrodošlicu flaša vina i korpa voća u sobama. Suite - aparat za pripremanje kafe i čaja.
Dvokrevetne sobe (Standard rooms) - nalaze se u centralnoj zgradi i bungalovima, pogled na bazen/vrt ili more.Max. 3 osobe.
Dvokrevetne sobe Eco (Double room Eco) - sobe koje se nalaze u različitim delovima hotela, nemaju pogled na bazen ni na more.
Dvokrevetne sobe Superior pogled more (Double Superior Sea View) - nalaze se u glavnoj zgradi na prizemlju i prvom spratu, 2 sobe (spavaća i dnevna), kupatilo i odvojeni toalet, balkon, pogled na more. Max. do 4 osobe.
Dvokrevetne sobe Superior pogled bazen (Double Superior Pool View) - nalaze se u bungalovima (u kompleksu iznad puta), 2 sobe (spavaće i dnevna soba), kupatilo i odvojeni toalet, balkon, pogled na bazen. Max. do 4 osobe.
Suite Mezonet-dupleks (Suite-Maisonette, 50m²)- duplex- nalaze se u bungalovima, na dva nivoa (na prvom nivou-dnevna soba i tuš, drugi nivo-spavaća soba i kupatilo), balkon. Pogled na more. Max. 4 osobe.
Suite (60m²)- nalaze se u bungalovima, na prizemlju. 2 sobe (dnevna i spavaća), đakuzi, 2 kupatila sa tušem, terasa. Pogled na more. Max. 4 osobe.
Suites Standard Sharing Pool(44m²)- nalaze se u bungalovima. Privatni bazen za 2 Suit-a(slatka voda), 2 sobe (dnevna i spavaća), kupatilo (kada), terasa. Pogled more. Max. 3 osobe.
Suite Standard With Private Pool (Suite sa privatnim bazenom, 67m²)- nalaze se u bungalovima.Privatni bazen (slatka voda), 2 sobe-dnevna i spavaća (u jednom apartmanu nalazi se dečiji krevetac), 2 kupatila (u jednom-đakuzi, u drugom tuš), terasa, pogled na more. Max. 4 osobe.
Presidential Suite - odvojen objekat sa privatnim bazenom. 3 prostorije (dnevni boravak i 2 spavaće sobe), 2 kupatila (u jednom đakuzi, u drugom kada). Max. 4 osobe. Sobe za nepusace. Room service.

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014