Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

MITSIS ALILA RESORT & SPA

Hotel Mitsis Alila Resort & Spa 5*
Položaj: Hotel je smešten na između turističkog rizorta Kalitea i Faliraki. Od centra Falirakija je udaljen 4 km, od grada Rodosa 8 km, a od aerodroma 15 km i od Lindosa 42 km.
Plaža: Nalazi se tačno na plaži Kalitea, nagrađivanoj plavom zastavicom. Plaža je peščano-šljunkovita.
Hotelski sadržaj: Glavni otvoreni bazen sa morskom vodom, tobogani za decu i odrasle, suncobrani i ležaljke pored bazena i na plaži, peškiri za plažu (uz depozit), fitnes centar, Wellness Spa (uz doplatu). Zatvoreni bazen sa morskom vodom, unutrašnji Jacuzzi, tretmani za lice i telo, masaža, frizer, hamam, manikir-pedikir, teniski tereni, odbojka, stoni tenis, stoni fudbal, bilijar, animacija, gimnastika, aerobik, dečiji bazen sa morskom vodom, dečije igralište, mini klub za decu (09:30-13:30 & 14:30-17:30), animacija za decu, dečiji disko, stolica za i krevetac za bebe…
Restorani su: glavni restoran, grčki, italijanski, azijski i sushi, meksički, grčki tapas bar (meze+uzo), burger bar, palačinkarnica, sladoled, pita sa suvlakijem kutak, barovi dnevni, noćni, koktel, vinski, šampanj, na plaži.
Smeštaj: Sobe imaju kupatilo, fen, klima, sef, internet (uz doplatu), telefon, mini frižider, TV, balkon/terasa.
Usluga: All Inclusive (sve uključeno - doručak, ručak, večera - (otvoreni bife-samoposluživanje) grickalice, hladni i topli napitci, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića)

{gallery}mihailo/mitsisalilaresortspa{/gallery}

 

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014