Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

EUROPA HOTEL - RHODES TOWN

EUROPA HOTEL 3*
Položaj: Hotel je smešten u centru grada Rodosa, preko puta Psaropoula plaže i 500 m od centra grada i 1200 m od Starog grada. Udaljen je 14km od aerodroma. U neposrednoj blizini su restorani, barovi, prodavnice.
Plaža: Šljunkovita, preko puta hotela (prelazi se ulica).
Hotelski sadržaj: Hotel je nedavno renoviran. Recepcija koja radi 24h, klima, ostava za prtljag, lift, sve zajedničke prostorije su za nepušače, poseban deo za pušače, sobe za nepušače, sef (uz doplatu), terasa, internet kutak, Wi Fi internet, igraonica, bar, kafeterija, bazen za decu sa ležaljkama i suncobranima, snek bar, suvenirnica, mogućnosti za vodene sportove van hotela.
Smeštaj: Smeštajne jedinice su tipa standardnih dvokrevetnih soba (max 3 osobe) i studija (max 3 osobe). Sobe su opremljene u mediteranskom stilu, imaju balkon ili terasu sa pogledom na more, grad ili bazen, kupatilo TWC sa fenom, TV, klimu (besplatna od 01.07.-30.09.), Wi Fi internet, mini-frižider, sef (uz doplatu).
Studija imaju klimu (besplatna od 01.07.-30.09.), kupatilo TWC sa fenom, opremljenu čajnu kuhinju sa mini frižiderom, ketlerom i aparatom za kafu/čaj, SAT TV, radio, Wi Fi internet, sef (uz doplatu), balkon ili terasu.
Usluga: Sobe - noćenje s doručkom (otvoreni bife - samoposluživanje), Studiji - najam.

{gallery}mihailo/europahotelrhodestown{/gallery}

DIREKTAN ČARTER LET - PAKET ARANŽMAN(AVION+TRANSFER+SMEŠTAJ+VODIČ)

europharodos

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014