Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

Villas Athos Villa

Ultra moderna luksuzna vila u tradicionalnom arhitektonskom stilu. Tokom izgradnje, kao glavnih materijali koji su se koristili su vizantijska drva i cigle. Svi apartmani su opremljeni sa dobrim ukusom. Vile se nalaze na nekoliko metara od kristalno plave vode.

Lokacija
Poluostrvo Atos, 120km od aerodroma "Makedonija" u Solunu.

Usluga
Noćenje sa doručkom (BED AND BREAKFAST),

Opis sobe
Kompleks se sastoji od 12 luksuznih apartmana u bilo kojoj sezoni.
U svim vilama: klima (hladjenje i grejanje), centralno grejanje, LCD, SAt TV, Wi-Fi, DVD plejer, frizider, masina za pranje posudja, el. sef (bez doplate), fen, ogledalo, kozmetika Olivia, pegla i daska za peglanje, bade mantili i papuče, roštilj, parking (sa krovom), alarmni sistem, daljinski upravljač za pristup bašti. Moguc dorucak.
6 Athos Villas (60 m2) Na prizemlju. Jedinstvene dekoracije.
U vilama: veci salon sa garniturom, potpuno opremljena kuhinja, 2 spavace sobe, licna veranda, kupatilo sa tusem, pogled na more. Od 4 - 5 odraslih osoba.
5 Athos Deluxe Villas (80 m2) Na prvom spratu. Dupleks vila ( stil - Maisonettes) Svaka u svom stilu.
U vilama: veci salon sa garniturom i kaminom, potpuno opremljena kuhinja, sto, 2 spavace sobe, 2 kupatila sa tusem, unutrašnje drveno stepenište, balkon, privatni vrt, pogled na more. Od 4 - 5 odraslih osoba.
1 Athos Executive Villa (100 m2) Dupleks vila, na prvom spratu.
U vilama: veci salon sa garniturom i kaminom, potpuno opremljena kuhinja, sto, 3 spavace sobe (jedna na potkrovlju), 2 kupatila sa tusem, unutrasnje drveno stepeniste, balkon, privatni vrt, pogled na more. Od 6 - 7 odraslih osoba.

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014